Starten | |
---|---|
Kastanjesoep | kaasreepjes | 9 |
Selderij | gevuld met champignon duxelles | 11 |
Carpaccio van hert | veenbes | walnoot | 16 |
Scampi | knoflook-creme | 16 |
Hoofdgerechten | |
Rijst en groenten | Aziatische stijl | 19 |
Rijst en groenten | Aziatische stijl | kipfilet | 25 |
Zalm-filet | mosterdschuim | groentegarnituur | 27 |
Runderentrecote | aardappelen | sjalotten in rode wijn | 29 |
Reerug-filet | zoete aardappel | kastanjesaus | 34 |
Nagerechten | |
Dame Blanche | 8 |
Koffie voor fijnproevers | 12 |
Gemarineerde ananas | sorbet | 12 |
Tiramisu van speculaas | 12 |
Kaas | |
Kaas uit de buurt en van verderaf | 14 |
Kaart by Emeline Remy