Voorgerechten
Tomaat | Geitenkaas | Courgette | Frambozenvinaigrette – €15
Hummus | Kwartelborst en -bout | Chocoladesaus – €16
Rundercarpaccio | Truffelmayonaise | Parmezaanschaafsel – €17
Zeevruchtensalade | Citroen Olijfolie – €18
Sint-jakobsschelpen | Wasabierwten | Krokante ham – €22

Hoofdgerechten
Burrata | Gegrilde perzik | Chili-olie – €23
Linguine | Cantharellen | Parmezaan – €24
Linguine | Cantharellen | Kippenborst | Parmezaan – €26
Rogvleugel | Gemengde groenten | Kapperboter – €27
Zalmfilet | Gebakken groenten | Kruidenboter – €28
Lamsrump | Korst | Couscous | Wortelen – €28
Runderentrecote | Rozemarijnaardappelen | Bearnaisesaus – €29

Desserts
Dame Blanche of Café Glacé – €8
Chocolademousse | Sesamkruimel – €10
Bladerdeeg | Vanillecrème | Mangogel – €12
Meringue | Framboos | Vanille-ijs – €12

Kaas uit de regio | maar ook van verder weg – €14

Verrassingsmenu met 3 gangen voor €48 (alleen per tafel)
Verrassingsmenu met 4 gangen voor €62 (alleen per tafel)